Bárcsak korábban halottam volna erről az étrendről….

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Szeretném, ha minél többen megismernék ezeket a nagyon egyszerű trükköket ahhoz, hogy hogyan igazítsuk hozzá a napi táplálkozási szokásainkat, hogy formába jöhessünk.

Veszíts súlyt tisztán zsírból, a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egészséges és könnyű programjával.

Bárcsak korábban halottam volna erről az étrendről….

               A zsírgyilkos diéta alkalmazásával nem kell sanyargatni a testedet a fogyásért, ha nem akarod!

Adj le súlyt kimondottan az állapotodnak megfelelő és személyére szóló egészséges testsúlycsökkentési tervvel – testgyakorlás, gyógyszerek és éhezés nélkül.

Az egyedi jellegzetességeidet figyelembe vételével dolgozzuk ki a testsúlycsökkentési tervedet, amely kimondottan a zsírégetéshez megfelelő élelmiszereket és ajánlásokat tartalmaz.

Ez a személyes terv anélkül csökkenti túlsúlyodat már 1 hét alatt is, hogy testgyakorlatokat kellene végezned vagy tablettákat kellene szedned. Ez egy speciális módszer, amit ezelőtt biztos nem használtál – valami teljesen új, egyszerű és hatásos.

 

  • Nincs jo-jo effektus, karcsú maradsz a táplálkozási program elvégzése után is
  • 100%-os testsúlycsökkenési garancia
  • 100%-ig egészséges súlycsökkentési módszer
  • Testre szabott program, az INGYENES állapotfelmérés alapján
  • Orvosok és táplálkozási szakemberek által fejlesztett termékek
  • Franciaország és Belgium után végre Magyarországon is elérhető
  • Több ezer elégedett ügyfél

 

 

Mi a ZSÍRGYILKOS DIÉTA program?

Egészséges táplálkozási elveken alapuló testsúlycsökkentő program, amelyet francia és belga kutató orvosok dolgoztak ki. A program hatásosságát több ezer elégedett ember erősítette meg, akik a diéta segítségével érték el álmaik testsúlyát.

Miért választják az emberek ezt a programot?

A ZSÍRGYILKOS DIÉTA garantálja az eredményeket, mivel a súlycsökkentés alapja az anyagcsere átállításával történik, éhezés nélkül, változatos, egészséges ételekkel és sok tiszta vízivással érjük el a célunkat, úgy hogy, minden napra lebontva megkapjuk a személyre szabott étrendünket. A folyamat egészséges, és a felhasználók könnyen érik el az eredményeket, mivel a programhoz nem szükséges kimerítő testgyakorlás, nem kellenek hozzá gyógyszerek. Az eredmények tartósak –  nincs jo-jo effektus, a többlet súly a táplálkozási program befejezése után sem jön vissza.

 

Mit tartalmaz a személyre szabott testsúlycsökkentési terv?

A túlsúly a személyre szabott táplálkozási programmal, már pár napon belül csökkeni fog. Az eddigi résztvevők visszajelzése alapján, gyors és hatékony testsúlycsökkenést értek el a gyorsan és könnyen elkészíthető zsírgyilkos ételeink fogyasztásával. A táplálkozási tervet elfoglalt emberek is könnyen betarthatják, mert pofon egyszerű az elkészítésük. Minden résztvevő diétáját táplálkozási szakember felügyeli, hogy elérjék azt a testsúlyt, amire mindig is vágytak.

Az úszógumik eltűnnek és a súlyunk pár nap alatt lecsökken, amitől nagyszerűen fogod érezni magad. A program elvégzése után is hasznos tanácsokat kapsz tőlünk, hogy mindig formában maradj.

 

                                  

 

Végre egy módszer, amellyel bárki veszíthet a testsúlyából!

Ez több mint csak egy fogyókúra. Ez egy teljes rendszer, amelyik minden egyes személy számára megtalálja a helyes közelítést. Ezt hangsúlyoznom kell – minden egyes személy számára, lehetett bármilyen korábbi tapasztalata, illetve bármilyen helyzetben van most: meg fogjuk találni a legjobb módot, hogy valóban egyszer és mindenkorra csökkentse testsúlyát. A táplálkozási tervet úgy alakítjuk ki, hogy bárki csökkenthesse a testsúlyát, még a nagyon elfoglalt személyek is, akiknek gyakorlatilag semmi szabad idejük nincs.

Minden gramm elégetett zsír csökkenti a szívbetegségek, rák és cukorbetegség kockázatát.

Tedd meg a első lépést az egészség felé – minden leadott kiló csökkenti a szívbetegségek, rák és cukorbetegség kockázatát. A fölös kilók elleni harc első lépései a legnehezebbek, gyakran hiányzik a tudatos táplálkozás és valami szakmai tanács. Egyéni táplálkozási tervre van szükséged, amelyet szakértőink állítanak össze számodra, és ha betartod a javaslatokat, akkor garantálják a sikeres testsúlycsökkentést.

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.