ÉGESD A ZSÍRT, HOGY MEGELŐZD A RÁKOT!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ez egy rendhagyó cikk és, azért írom, mert a környezetemben nagyon rövid idő alatt a harmadik barátomat vesztettem el, mert nem tudta legyőzni a rákot!

Természetgyógyász és táplálkozási tanácsadó minőségemben szeretnék segíteni a tapasztalataim leírásával, hátha eljut oda ez az információ, ahol szükség lehet rá.

Az elmúlt 20 évben szenvedélyesen tanulmányoztam az egészséges életmódot, helyes táplálkozást, a fogyókúrás módszereket és diétás étrendeket. Remélem, hogy a történetemet olvasva el tudod majd kerülni azokat a fájdalmas és ostoba hibákat, amelyeket én elkövettem az egészséges életmód felé vezető utamon. Az a tapasztalatom, hogy sokkal könnyebb és kevésbé fájdalmas mások hibáiból tanulni. 

ÉGESD A ZSÍRT, HOGY MEGELŐZD A RÁKOT!

             A  túlsúly, nem feltétlenül esztétikai probléma. Komoly betegségek forrásai lehet! 

De hogy kapcsolódik egymással a táplálkozás, diéta és a rák megelőzése és gyógyítása?

Jó pár éve központi szerep nálam a helyes táplálkozás, és az egészséges életmód, aminek a segítségével megelőzhetőek lennének a különböző egészségügyi problémák. Rengeteg táplálkozási program van a köztudatban, ami segíthet ezeknek a problémáknak a megoldásában és én is kipróbáltam több tucat alternatívát. Sajnos elég türelmetlen vagyok, ezért a gyors megoldásokat részesítem előnyben, mert ami nem győz meg már rögtön az elején, azt nem csinálom végig. Tudom, hogy ez egy rossz tulajdonságom, de az emberek nagy többsége így van ezzel szerintem.

A sok keresgélésemnek egyszer csak meg lett az eredménye, mert kb. 2 hónapja találkoztam egy diétás programmal, ami maximálisan megfelelt az elvárásaimnak. A ZSÍRGYILKOS DIÉTA programmal 1 hónap alatt sikerült megszabadulnom 10 kg zsírtól és mellékhatásként az egészségem is javulásnak indult. Sokkal több energiám lett, nem vagyok fáradékony és az ízületeim és izmaim is sokkal gyorsabban regenerálódnak a sportolások után. 30 évvel ezelőtt éreztem utoljára ilyen jó formában magamat. 

Kíváncsi voltam, hogy mi ennek a tudományos magyarázata és rengeteg információt gyűjtöttem magamba, hogy megértsem ennek a diétának és táplálkozásnak a működési elvét.

Röviden a magyarázat és a megoldás az egészséges élethez….

Az elfogadott hagyományos gyógyszereken alapuló orvosi modell, a betegségek tüneti kezelésére lett kitalálva és nem pedig a probléma gyökerének a felkutatására.

Szerencsés vagyok, hogy viszonylag elég korán rájöttem, hogy a helyes táplálkozással megelőzhető, sőt visszafordítható az összes modern kultúránkban burjánzó degeneratív krónikus betegség, mint a cukorbetegség, kóros elhízás, a szívbetegségek, a rák vagy az ízületi gyulladások.

Masszőr és természetgyógyász praxisomban nagyon sok betegséggel találkozom, de a daganatos betegségek vezetik a statisztikát. Az ismeretségi körömben és a környezetemben rengeteg tragédiát kell átélnem, mert ez a szörnyű betegséggel szemben folytatott háborúban sajnos vesztésre állunk.

A tudós társadalom szerint a legtöbb felnőttkori rák nem egy hibás DNS következménye, hanem sokkal inkább egy hibás anyagcsere következménye. A sok szakirodalomban lévő információk alapján meggyőződésem, hogy rengeteg életet lehetne megmenteni, ha megfogadnánk a tanácsokat és útmutatásokat.

ÉGESD A ZSÍRT, HOGY MEGELŐZD A RÁKOT!

     Az egészség sokszor csak akkor fontos az embereknek, amikor elvesztik. Szerezd vissza a zsírgyilkos diétával!

 

Az én véleményem és tapasztalatom az, hogy ha a betegség azért kezdődik el, mert nem működik jól az anyagcsere, akkor azt helyre tudjuk hozni egy megfelelő életmódváltással!

HOGYAN?

Ha körültekintően válasszuk ki táplálékunkat és alkalmazzuk azokat a stratégiákat, amikkel lelkileg is megoldjuk a problémáinkat, akkor a testünk beindítja a veleszületett képességét a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

A TÁPLÁLKOZÁSI PROGRAM, AMELY MEGGYÓGYÍTHATJA AZ ANYAGCSERÉT

A program lényege egyszerűen elmagyarázva az, hogy úgy segítjük az anyagcserénket, hogy a szervezet elsődleges energiaforrásként ne a glükózt, hanem a zsírt használja fel.

Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ezek az információk még nem elfogadottak széles körben, és sokan kritizálni fogják, de meggyőződésem, hogy ez sokkal biztonságosabb út ahhoz, hogy egészségesek maradjunk.

Testünk minden sejtjének szüksége van folyamatos energia-utánpótlásra. Ennek az energiának a többségét mitokondriumok állítják elő egy olyan folyamat során, amelyhez két alapvető biológiai funkcióra van szükség, hogy fent tartsuk az életet: légzés és evés.

Ezt a folyamatot hívják OXIDATÍV FOSZFORILÁCIÓ-nak, aminek a során összetett kémiai reakciók keletkeznek.

Gyanítom, hogy a szabad gyökökről már hallottál és arról is, hogy antioxidánsokkal lehet őket semlegesíteni.

A jelenlegi kutatások szerint a DNS naponta 10 ezer és 100 ezer szabadgyök-támadást szenved el, ami jelentősen növeli a betegségek kockázatát, ezért arra kell törekednünk, hogy minél kevesebb támadás érje a szervezetünket.

Hogyan lehet ezt elérni?

Ahelyett, hogy elnyomnánk a túl sok szabadgyököt antioxidánsokkal, az ideális megoldás, ha eleve kevesebbet termelünk.

Ezért olyan fontos az ételeink megválasztása és a megfelelő szénhidrát és cukor nélküli ZSÍRGYILKOS diéta alkalmazása, hogy a szükséges energiát, fűtőanyagot a KETONOK biztosítsák, amik jóval kevesebb szabadgyököt termelnek, mint a megszokott normál táplálkozásunk.

Más szóval, a szénhidrátok sokkal piszkosabb fűtőanyagok, mint a ZSÍROK, vagyis amikor ketonokat kezdesz égetni glükóz helyett, akkor 30-40%-al kevesebb oxidatív kárnak teszed ki a szervezeted.

AKKOR MIT EGYÜNK, HA EGÉSZSÉGESEK AKARUNK MARADNI?

Ismerkedj meg a diétával az alapoktól!

A ZSÍRGYILKOS DIÉTA program egy komplex életmódváltó program, amelyben kortól, nemtől függetlenül tudunk segíteni az egyre inkább elterjedt elhízáson, és az elhízásból eredő egészségügyi problémákon.


Az alapja egy ketogén típusú diéta, amely 5 szakaszból áll. Az elején megvonja, majd folyamatosan visszaadja a szervezetnek a szénhidrátot, ezáltal folyamatosan normál cukorszintet tart fent, illetve kiürítve a glikogén raktárakat, ketózis állapotot tart fent.
A szervezet éhezés nélkül elkezdi felhasználni a felesleges zsírraktárakat. A diéta minden esetben személyre szabott, a kéthetente esedékes konzultáció és állapotértékelések során mérések igazolják a folyamatos zsírszázalék és zsigeri zsír csökkenését és emellett az izomzat épülését. A fogyás minden esetben szakember segítségével történik.

Tanácsadó kollégáinkról, elérhetőségükről és saját történetükről IDE kattintva olvashattok.

ÉGESD A ZSÍRT, HOGY MEGELŐZD A RÁKOT!

Gyere el INGYENES állapotfelmérésre és SZEMÉLYRE SZABOTT étrend beálltásra.

Kattints IDE a jelentkezéshez.

 

 

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék : zsírgyilkos diéta, rák

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.