Ha Kockás Hasat Szeretnél, Akkor Használd A Zsírgyilkos Diétát!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Alapvetően genetikai adottság, hogy kinek mennyire látványosak a hasizmai. Mint ahogy az is genetikai adottság főként, hogy kin mennyi testzsír rakódik le. Ez utóbbi befolyásolható edzéssel és táplálkozással is. Férfiaknál jellemzően 12%-os testzsír alatt, míg nőknél nagyjából 14%-os testzsír alatt válik láthatóvá a hasizom szerkezete, vagyis a kockák!

Ha Kockás Hasat Szeretnél, Akkor Használd A Zsírgyilkos Diétát!

                                               Te is akarsz kockás hasat? Akkor irány a zsírgyilkos diéta!

Nem a felülések száma határozza meg, hogy KOCKÁS-E A HASAD, kár ezt hinni. Bár a has könnyen regenerálódó izom, ezért akár naponta is edzhető, de mégis érdemes átgondolni, hogy jó úton haladsz-e a kockás has felé.

 

A TÁPLÁLKOZÁS A LÉNYEG - MAGAS FEHÉRJE ÉS ALACSONY SZÉNHIDRÁTBEVITEL ÉS ZÉRO CUKOR!!!


A táplálkozásod alapvetően befolyásolja a kinézetedet. Ahogy már számos helyen leírták, nagyjából 70%-ban múlik a külsőnk a bevitt ételek mennyiségén és minőségén. A kockás has attól kockás, hogy nem fedi zsírréteg. Ahhoz, hogy ezt elérd, ZSÍRGYILKOS diétás étrendet kell követned, amivel lepucolod a hasizmokat fedő zsírt. A fehérjék közül a Tejsavó fehérje a legideálisabb.

Tartózkodj minden egészségtelen (rossz minőségű) ételtől, főleg azoktól, amelyek magas zsír- és/vagy szénhidrát tartalommal rendelkeznek. Ezek vizet kötnek meg és a zsírpárnákat gyarapítják!

Ha Kockás Hasat Szeretnél, Akkor Használd A Zsírgyilkos Diétát!

                                             Tudom, hogy jól néz ki, de inkább válaszd a zsírgyilkos ételeket!

 

Az optimális folyadékfogyasztás alapvető feltétele a zsírégetésnek. Ahhoz, hogy felpörgesd az anyagcserédet, napi szinten legalább 3-4 liter vizet célszerű elfogyasztani. Minél kevesebb vizet fogyasztasz, annál lassabb lesz az anyagcseréd, és fordítva. Így ráadásul a bőr által megkötött víz is távozik, sokkal szeparáltabbá téve a kockáidat!

Ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor mindent megteszel a cél elérése érdekében. Hidd el, hogy képes vagy rá, hiszen bárki képes rá. Némi koncentráció, odafigyelés és erőfeszítés.


Felejtsd el a kockás hasat övező mítoszokat, mindenkinek kockás csak zsír fedi, és ezért nem látszik! 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék : Kockahas

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.