Hogy működik a ZSÍRGYILKOS DIÉTA?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Teljesen kiiktattam a cukrot és a szénhidrátot az életemből, miközben annyi speciális tejsavó fehérjét viszek be a szervezetembe, mint profi testépítő. A csökkentett szénhidrátbevitel azt eredményezi, hogy a májam a zsírokat zsírsavakká és ketonokká alakítja, amelyek biztosítják a testemnek a szükséges energiát. 2 hónapja váltottam erre az életmódra, és azóta már megszokta a szervezetem, hogy nem kap szénhidrátot, hanem alternatív üzemanyagot gyárt a saját zsírraktáraim felhasználásával. A fehérjék mellé rengeteg zöldséget és plusz vitamint fogyasztok, hogy ne alakuljon ki semmilyen hiány a szervezetemben.

Hogy működik a ZSÍRGYILKOS DIÉTA?

Ez a vitamin hiány egyik leggyakrabban megfigyelhető fajtája. De létezik más is, ami a zsírgyilkos diétával helyrehozható

Mennyire egészséges ez az étrend?

Kutatások bizonyítják, hogy senkinek sincs szüksége szénhidrátra, ez csak egy mítosz, amit a gyógyszeripar sulykolt belénk, csakúgy, mint a fehér cukor fogyasztását, amiről tudjuk, hogy mennyire káros hatása van a szív- és érrendszerre.

Amióta így élek, sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam és a véreredményeim is sokkal jobb értékeket mutatnak, mint korábban.

10 kilót fogytam tisztán zsírból és keveset eszem sokszor, rengeteg vizet iszom, és sokkal fittebb vagyok, mint valaha. A bőrömön abszolút nem látszik a fogyás, sőt sokkal puhább és feszesebb lett és az izomösszetételem is megnőtt, úgy hogy nem mozgok többet, mint korábban.

Csak jót tudok mondani erről a diétáról és szívből ajánlom mindenkinek, aki tényleg elhatározta, hogy le akar fogyni.

Hogy működik a ZSÍRGYILKOS DIÉTA?

 

Szóval összefoglalva….. ez egy k..va gyors és jó módszer, hogy újra formába hozd magadat!

Gyere és kezd el minél előbb, hogy Karácsonyra elérd az álom súlyodat és alakodat!

 

ÉHEZÉSMENTES ZSÍRGYILKOS DIÉTA – pofonegyszerűen és hatékonyan diétázhatsz.

www.zsirgyilkosdieta.hu

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.