Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész

Kategória: Zsírgyilkos diéta | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

(+ 1 hét diéta + konzultáció a diéta lezárásáról, a további teendők megbeszélése

Most járt le a 3. hetem és még mindig bírom. Azóta voltam egy harmadik konzultáción is, ahol újabb mérés következett, újabb leadott kilók és a tanácsok, hogy mi lesz a további teendő a diéta lezárása után, hogyan kell visszaállítani a szervezetünket, hogy ne jöjjenek vissza a leadott kilók.

Ez történ a 3. héten….. Hozzuk a - 2 kg / 2 hét statisztikáját ! 

Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész

                                                    Ez személyes tapasztalatom a zsírgyilkos diétával!

Maradt minden úgy, ahogy az előző beszámolómban írtam. Nincs semmi változtatás, de nem is baj, legalább jobban megszokom ezt az új életmódot és az egészséges táplálkozást.

Kialakítottam egy teljesen új rendszert magamnak a hétköznapokra, hogy ne össze-vissza keresgéljem, hogy mit mikor ehetek. A megszokott reggeli kávém után, (amit már cukor nélkül fogyasztok) utána rögtön megeszem az első fehérje fogást, ami általában egy amerikai banános-csokis palacsinta vagy a csokoládé desszert, esetleg egy gyümölcsös joghurt. Ezután általában, pár perc alatt összekészítem, és külön csomagolom a napi menümet - tízórait, az ebédet, az uzsonnát és a vacsorát is, így elkerülöm azt, hogy napközben bűnbe essek, és nem gyötör az éhség sem, mert 3 óránként mindig eszek valamit.

Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész
Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész
Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész

                                                       Azért ilyen kajákkal nem nehéz betartani a zsírgyilkos diétát

 

Ez így soknak tűnhet, de nagyon egyszerűen működik, már megszoktam, ha minden előre oda van készítve, alig vesz el pár percet az amúgy is kevés időmből. Ez akkor is szuperül működik, ha éppen úton vagyok, mert a fehérje kaják mellé, egy adag saláta még bőven kibírható és elfér napközben az autóban. Ha palacsintához lenne kedvem, akkor előre gyorsan kisütök párat és egész napra dőzsölhetek vele. J

Imádom mindegyiket!!!  VANÍLIÁS, KÓKUSZOS, CITROMOS, CSOKIS, CSOKIS - BANÁNOS

Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész
Megismertem és kipróbáltam a ZSÍRGYILKOS fehérje diétát – 3. rész

                             A zsírgyilkos diétában édességek is vannak így nem fogsz sóvárogni.

 

Ez a módszer nagyon bevált, végre úgy érzem, hogy rendszer van az életemben, amivel ráadásul jót teszek, magamnak.

Azért nem minden ilyen egyszerű….. ehhez az egészséges életmódhoz, valljuk, be őszintén kell egy kis kitartás és önfegyelem. Vannak, néha olyan pillanatok, amikor már elegem van a zöldségtől és a 3,5 liter víztől, de tudom, hogy miért csinálom.

Amióta csinálom megváltozott az életem, mert végre tudatosan étkezek és sportolok, J és ennek hatására jól érzem magam a bőrömben és visszatért az önbizalmam is. 

Konzultáció a hogyan továbbiról, mi a teendő, ha elértem a célomat.

Részletesebben még nem meséltem arról, hogy hogyan is zajlik egy konzultáció a szakaszok között.

A ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik legnagyobb előnye az, hogy a diéta ideje alatt folyamatos kapcsolatban vagy az „zsírgyilkos személyi edződdel”, akik készségesen válaszolnak bármilyen kérdésedre és napi szinten segítenek, ha szükséged van rá. J

Általában 2 hetente kerül sor a személyes konzultációkra (minden szakasz végén), ahol egy gyors átbeszélés után sor kerül a mérlegelésre. Mindenkinek van egy mappája, benne a mért adataival (súly, testzsír százalék és izom aránya és így tovább). Külön tetszik, hogy mindig megkérdezik, hogy hogyan érzem magam, hogy bírom a diétát, nincs-e valami gondom vele – egyszóval odafigyelnek rád és arra, hogy hogyan éled meg ezt az időszakot.

A mérlegelés után megkapjuk az instrukciókat a következő hetekre (milyen újdonságokat ehetünk, mennyit és mit mozogjunk), majd kiszámolják nekünk, hogy mennyi sós és mennyi édes fehérjére van szükségünk.

 

És itt jön csak a legjobb része a diétának, újra ki tudjuk választani az 55 féle ízből, hogy mit szeretnénk fogyasztani a következő szakaszban. Ezek után jöhet a következő konzultáció időpontjának megbeszélése, majd biztatások kíséretében nekiindulunk, hogy legyűrjük a következő időszakot, ami lehet 1 vagy 2 hét, attól függően, hogy kinek mi a célja.

 

A ZSÍRGYILKOS DIÉTA csapata mindig odafigyel arra, hogy vidáman és mosolyogva fogadjanak mindenkit, és akárhányszor beszélünk vagy találkozunk, mindig pozitív leszek tőlük, tele energiával és lelkesedéssel.

Az pedig a legnagyobb öröm mindenki számára, hogy jó pár kilóval kevesebbet mutat a mérleg az első találkozásunkhoz képest.

Az ember testi-lelki és szellemi működése egymástól elválaszthatatlan egységet alkot, és igazi változások csak akkor érhetők el, ha mindhárom szinten dolgozunk ezért.

A következő bejegyzésben a diéta végéről az átvezetéséről írok, hogy mit kell csinálni a jo-jo effektus elkerülése érdekében, hogy az elégetett zsírok, ne kerüljenek vissza a pocakomra.

Ha te is el akarod kezdeni a zsírgyilkos diétát, a keress az alábbi elérhetőségeken!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék : zsírgyilkos diéta

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.