Miért akarok lefogyni a zsírgyilkos diétával?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Miért csinálom?

Rengeteget dolgozom, és sok mindennel foglalkozom és a napi 10-12 óra meló, még ha nem is mindig érzem, de ez hosszútávon nagyon megterhelő. Nagyon sok energiára van szükségem, hogy megfeleljek a kihívásoknak, de ezt bőven le is dolgozom a nap folyamán. Azt vettem észre, hogy nagyon rendszertelenül és nagy adagokat eszek és inkább kevésszer eszek sokat vagy a rosszabbik eset, hogy mind a 3 étkezésre sokat eszek és a vacsorára viszont mindent amit csak megkívánok, a lényeg, hogy legyen benne sok szénhidrát és persze a végén le kell fojtani valami nagyon finom édességgel.

Miért akarok lefogyni a zsírgyilkos diétával?

                                       Ez a zsírgyilkos diéta egyik süteménye? Ezt te is meg tudnád enni?

Sajnos hízékony típus vagyok, és ha ránézek egy zsíros kenyérre, már híztam 1kg-ot!

De amikor már a párom szól rám, hogy: “mennyit eszel, úgy fogsz kinézni, mint a DÖBRÖGI? Rossz nézni ezt a mennyiséget, nem is tudom, hogyan fér beléd!” 

Miért akarok lefogyni a zsírgyilkos diétával?

Egy idő után azt vettem észre, hogy majdnem elértem a 90kg-os határt, amit még soha nem léptem át, és a testzsír százalékom is nagyon magas lett és az izomzatom viszont csökkent. Az egész közérzetem rossz volt, nem is beszélve, hogy  sokszor görcsölt a hasam, puffadtam és nem volt hangulatom semmihez. Ekkor volt az a pont, hogy úgy éreztem elég volt, ezt nem folytathatom így tovább, ezt a hosszútávon nagyon egészségtelen életmódot. 

Ekkor döntöttem úgy, hogy életmódot váltok és végig csinálom a ZSÍRGYILKOS DIÉTÁT!

Mi a cél?

Célom ezzel az egésszel a hosszú távú életmód váltás és a zsírok elégetése, jo-jo efektus nélkül, újra úgy nézzek ki, mint fénykoromban.

Szeretnék minél előbb lefogyni és egészségesen táplálkozni, mértékkel enni, figyelni a testem jelzéseire! Szeretném jól  érezni magamat a bőrömben puffadás és görcsök nélkül, és elégedetten akarok visszanézni magamra a tükörből. 

Ezzel a fogyókúra programmal rendszert viszek az életembe, és beosztom, hogy sokszor keveset egyek, jobban beindítom az anyagcsere folyamatokat és energikusabb leszek. Távoznak a méreganyagok és átáll a szervezetem egy olyan üzem módba, amiben 3-4 óránként igényelni fogja, hogy egyek valamit, ami azért lesz hasznos, mert nem fog rám törni a farkas éhség és a mindent felzabálok érzés. Fittebb és energikusabb leszek és mindig lesz energiám a következő feladatra!

Miért akarok lefogyni a zsírgyilkos diétával?

Mi motivál?

Erre kapásból azt tudom válaszolni, hogy naná, hogy a külső, újra látszódjon a kocka has és a saját magamnak megfelelés, de itt most többről van szó! 

Nagyon nagy mértékben motivál az, hogy nektek is megfeleljek, mert ha én alapítottam a ZSÍRGYILKOS DIÉTÁT, akkor az nem hiteles, hogy én nektek papolok az egészséges táplálkozásról, miközben össze-vissza és helytelenül táplálkozom és mellette úgy nézek ki, mint a DÖBRÖGI! 

A lényeg, hogy szeretnék nektek hiteles lenni!

A másik dolog, ami motivál, hogy ez egy olyan kihívás ami, tágítja a komfort zónámat és meg tudom nézni, hogy mire vagyok képes, van-e akaraterőm és önkontrollom, mert ugyebár aki ennyire szereti az édességet, mint én, annak nyílván ez hatalmas feladat, hogy egyik- napról a másikra elhagyja  a cukros ételeket és a szénhidrát bevitelt.

Ha te is el akarod kezdeni a zsírgyilkos diétát, a keress az alábbi elérhetőségeken!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress az alábbi elérhetőségeken!

Eckert Péter

Telefon:36706059029

E-mail: ekipeti@gmail.com

Lemaradnál a friss hírekről?

Inkább add meg a mail címed és minden fontos dologról értesítünk.


Csak értesítéseket küldünk és bármikor leiratkozhatsz:

 

Vissza

Címkék : zsírgyilkos diéta

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Eckert Péter

Eckert Péter vagyok a ZSÍRGYILKOS DIÉTA egyik pécsi alapítója. Masszázzsal, természetgyógyászattal, Access Bars kezeléssel, aromaterápiával és táplálkozástudománnyal foglalkozom és mellette utánpótlás fociedzőként tevékenykedem. Az aktív sportolói karrierem után felugrott rám pár kiló felesleg, ami már nagyon piszkálta a csőrömet, ezért elhatároztam, hogy életmódot fogok váltani. A terv, hogy első körben ledobom magamról azt a 7-8 kg felesleget, amit az évek alatt felszedtem magamra. Ezt a hatalmas zsírégetés a ZSÍRGYILKOS DIÉTA személyre szabott étrendjével fogom megvalósítani.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.